20240326 yappa ATD WEB 47

Over ons

35 jaar ervaring, 2 generaties lang. Een familiebedrijf met een passie voor techniek.

ATD Stramproy is een dynamische organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van intern transport, zowel nationaal als internationaal. We ontwerpen en realiseren op het productieproces afgestemde interne transportsystemen, in het bijzonder bovenloopkranen, grondtransporten en monorailsystemen. Onze ruime ervaring komt onder andere tot uiting in technische creativiteit die per definitie resulteert in innovatieve oplossingen. Solide, duurzaam en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze ingrediënten daartoe zijn slimme toepassing van standaardcomponenten, een hoog kennisniveau en gedreven vakmensen die nieuwerwetse productietechnieken koppelen aan ouderwetse ambachtelijkheid.

Familiewaarden

ATD Stramproy is meer dan 35 jaar geleden opgericht door Norbert Beljaars. Door zijn passie voor techniek is ATD uitgegroeid tot het gespecialiseerde bedrijf hetgeen het vandaag de dag is. Ons sterke punt is ons vermogen om goede mensen om ons heen te motiveren en te verzamelen.

Onze waarden

Onze aanpak

Efficiëntie

ATD focust op jouw efficiëntie, onze oplossingen zijn steeds op maat voor de productieprocessen van jouw sector.

Eenvoud

Onze vakmensen vormen concepten om naar concrete realistische oplossingen zowel mechanisch als elektrotechnisch.

Flexibiliteit

Bij ATD proberen we steeds met standaard componenten te werken, zodat je steeds flexibiliteit behoudt na de oplevering van het project.

Ons klantennetwerk

ATD Stramproy kent reeds vele klanten met elk een op maat gemaakte toepassing in hun specifiek productie proces.

Onderdeel van Wecoat

ATD is trots deel uit te maken van de Wecoat groep. ATD biedt al vele jaren ondersteuning in de technische aspecten binnen alle bedrijven. Met ons gespecialiseerde onderhoudsteam dragen we bij aan het groot houden van de naam Wecoat.

176 Norbert
Een oplossing voor elke vraag

We vinden een weg of we maken er een!

Norbert Beljaars, directeur